Тайната на словото е магия! Хубавата книга е като хубава храна за душата, засища сетивата и ни прави щастливи. Ние, в новооткрития хипермаркет EDEA ще празнуваме празника на славянската писменост и култура, като организираме срещи с русенски автори и ще говорим за техните книги. 
В специално подготвена зона от 13ч ще има среща с д-р Ани Димитрова, автор на книгата „Най-добрия лекар си ТИ“. Всеки посетител ще може да разговаря с д-р Димитрова и да чуе защо тя е избрала да опише историята си в книга и какво съветва за здравословен начин на живот. Съчетание на отговори за здравословната храна и полезната книга.
Д-р Ани Димитрова създава система от техники и алтернативни подходи за забързване на метаболизма. Те обаче често изглеждат трудни за прилагане, особено за хора на средна възраст, които страдат от хронични заболявания или са с наднормено тегло. Затова един от важните проблеми, които засяга Ани в книгата си, се отнасят до психологическата нагласа към самия себе си. Книгата „Най-добрият лекар си ТИ“ е на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ, което ще има специални зони в EDEA. Тя показва още една представа за човешкото тяло – то е уникална биологична машина, която функционира в зависимост от нашата грижа. Затова да свикнем с болките,  когато прехвърлим определена възраст, не е част от природната ни даденост. Основната пречка, която може да ни препъне, е да затворим сетивата си за това, което всъщност заслужаваме, а именно - да се чувстваме пълноценни, доволни от себе си и мотивирани да започваме всеки един ден, усмихвайки му се. 
Книгите на Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ са подбрани с много внимание. Специализираните текстове и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.
Зоните за четене са един от интересните акценти в магазина. Посвещавайки още първите дни след откриването на празника на българската писменост и култура, EDEA превръща месец май в месец на книгите. Книгите ще са част и от ежемесечните  събития, ще има представяне на автори и нови заглавия на специални тематични срещи. Специалните активности и атракции за клиентите от всички възрасти ще превърнат магазина в любимо място на русенци.
Facebook/Edea Bulgaria