МОТОРИСТ Е НАСТАНЕН В БОЛНИЦА С 4 СЧУПЕНИ РЕБРА след сблъсък с управляван от 27-годишна жена автомобил на кръстовището между улиците "Солун" и "Капитан Маринов" в Русе около 19 часа в четвъртък. Досъдебно производство ще установи точната причина за тежкия инцидент с 37-годишния мъж. Още 8 катастрофи са регистрирани в Русе и региона, като при тях е пострадал, но леко, още един човек. Това е шофьор на "Алфа-Ромео", който се блъснал малко след 19 часа в четвъртък в трафопост в Бристовица.
 350 МЕТРА ПУСНАТ ПОД ЗЕМЯТА МНОГОЖИЧЕН ТЕЛЕФОНЕН КАБЕЛ на БТК са издърпани от неизвестни крадци след отваряне на няколко шахти в село Борисово. Случаят се разследва от полицията в Сливо поле.
ПЛАМНАЛА АВТОЦИСТЕРНА ЗА ГОРИВО "МАН" събра в района на Полско Косово пожарникари от Бяла и Полски Тръмбеш в сряда между 8.30 и 9.30 часа. Заради техническа неизправност на двигателя температурата се повишила извънредно и запалила изолацията на моторния отсек. Заради бързата реакция на спасителите огънят бил унищожен преди да нанесе големи поражения.
ХВАНАТ ДА ШОФИРА БЕЗ КНИЖКА КОЛА С ПРЕКРАТЕНА РЕГИСТРАЦИЯ мъж пътува към съда. Ситроенът на 39-годишния нарушител бил спрян от полицаи от районното в Две могили в Сваленик в сряда.