ПАРИ И ЗЛАТНИ БИЖУТА са задигнати от втория етаж на блок на ул."Капитан Маринов". Установено е, че бандитите са влезли в жилището през терасата след повреждане на дограмата.
КАТАЛИЗАТОРИ СА ОТКРАДНАТИ от гаражна клетка в кв."Чародейка". Огледът показал, че частите за ауспуси всъщност са втора употреба, предназначени за монтиране на мястото на други откраднати катализатори.
150 ДЕКАРА СУХИ ТРЕВИ и други 20 с храсти са унищожени след голяма пожар в землището но Кацелово. Освен огнеборци от Две могили, в гасенето са се включили доброволци, служители на горското стопанство и охранителна фирма. Причината за пожара е захвърлена незагасена цигара. От запален огън в двор в Сваленик пък се запалила съседна къща, която е загасена с 3 тона вода. Унищожена е покривна конструкция, пострадали няма. 50 декара сухи треви са горели и в Пейчиново.
СТАРА МАЗДА СЕ ЗАПАЛИЛА в Малко Враново вчера в 1 часа след полунощ. След загасяне на огъня се установило, че причината е късо съединение, което е унищожило напълно колата.