Новото издание на редовния пролетен оказион на „Пежо“ в Русе за пореден път ще предложи отличен избор на практичните. Те ще могат да си направят чудесен подарък за Великден - да подкарат почти нова кола, която има само една, но затова пък изключително приятна разлика от тези в шоурума: цената.
По традиция изложението ще се проведе в две части. Първата ще бъде в събота и неделя /31 март-1 април/ на паркинга през „Практикер“ на бул.“Липник“, а втората - от понеделник до петък /2-5 април/ пред дилърството на „София Франс Ауто“ на „Иван Ведър“ 5. Всички извадени за продажба автомобили са преминали строга проверка за изправност и всеки открит недостатък е отстранен. В някои случаи се предлага гаранция от 6 месеца или 6000 километра пробег. При най-новите екземпляри пък важи заводската гаранция. За клиентите е предвидена още една възможност - да се запознаят с каталога за употребявани коли на „София Франс Ауто“ и ако изберат нещо, да го поръчат от друго представителство.
Предвидено е облекчение при плащането. Възможен е  лизинг с 25% първоначална вноска, а допълнителна гъвкавост дава предлаганата от „Пежо“ опция за изкупуване на стария автомобил, независимо от каква марка е. Така въпросът с първоначалната вноска може да се реши от само себе си, дори да има пари за застраховки.
Проверените употребявани автомобили - обикновено върнати от лизинг или обратно изкупени - са един от най-интересните сегменти на българския автомобилен пазар, който расте стабилно заради здравия разум на купувачите. Известно е, че всеки нов автомобил започва да губи от стойността си веднага след излизането от шоурума. Не защото става по-лош, а защото дори да бъде препродаден след три месеца, вече се води втора ръка. При организираните от официалните представителства на марките разпродажби на проверени употребявани коли обезценката вече е поета от предишния собственик, а за новия остава радостта да кара нова, здрава, комфортна и сигурна кола.