Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Коки се нуждае спешно от 4000 евро, за да продължи с процедурите, от които се нуждае организмът му. Семейството на детето постигна известен напредък, като успя да му запази час на 20 май, в Италия, при д-р Антонучи, за поредното хелиране на тежките метали.

Специалистът настоява да бъдат направени множество изследвания, за да се убеди какво е цялостното състояние на Коки.

В дарителската му сметка има събрана сума, но за съжаление става дума за средства, които родителите не могат да използват, тъй като парите са обвързани с DMS и се събират за вливките със стволови клетки, които би следвало да се направят след изчистването на металите.

За да се стигне до този важен етап от лечението обаче, първо задължително трябва да се премине през процеса на хелиране. Това е и причината родителите на Коко отново да се обърнат към "хората с големи сърца", както самите те ги наричат.

Както вече имахме възможност да ви информираме, последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.

Дарение за Коки можете да направите ТУК!