Deep Zone Project може да се похвали с нова певица, нов китарист и видео от Ибиза. Родната формация бележи 19 години на сцената с чисто нов проект и мащабно парти на 16 март. Купонът започва точно в 22.00ч в клуб Joy Station.

Deep Zone, IBIZA Sound Machine и няколко топ диджеи ще направят мощно Ибиза парти в квалитетния клуб в Студенски град  където ще се миксира и изпълнява на живо парти музика от Ибиза и България.

На 3-ти март, в Лондон, в зала The Grand, в рамките на Wild Rose festival, групата изнесе внушителен концерт и официално представи новото лице на формацията – чаровната певица Ева Мария. Още с първото си изпълнение "сладкото миньонче" (както я наричат в групата) успя да вдигне на крака публиката с глас, присъствие и харизма. Ева Мария е позната от успешното и у частие в два сезона на X Factor. Пее от малка в различни формации в България и чужбина.

На сцената музикантите официално се сбогуваха с и предишната си вокалистка Нелина и си обещаха да останат добри приятели завинаги.

 Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата официално се присъедини и китаристът Дани Димитров.

Отново в рамките на концерта си в Лондон, Deep Zone Project отпразнува и 19 години от създаването си. "Рожденият ден" бележи ново начало за най-популярната електронна формация у нас - чисто новият им проект - IBIZA Sound Machine.  Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични парчета от Ибиза.

Първото официално видео на IBIZA Sound Machine се казва "Say My Name"  и е заснето в Ибиза в рамките на 4 дни, показвайки уникални гледки и една необичайна история с неочакван край - Ева Мария бременна от ... скейтборд, който всъщност представлява нейното гадже.

Съвсем скоро Deep Zone Project ще пуснат и първата си нова песен (в този формат), която ще е съвместен проект с един от най-популярните БГ рапъри, чието име засега остава изненада.