Мистерията около новия водещ на шоуто "Стани богат" падна. На стола на Ники Кънчев сяда популярният водещ Димитър Павлов, научи БЛИЦ от отлично информирани източници в кухнята на БНТ.

През последните дни една от най-горещите теми в родния шоубизнес бе именно кой ще наследи Ники Кънчев в предаването, което ще стартира тази пролет по националната телевизия. 

В списъка с евентуални водещи на куиз играта присъстваха куп популярни личности. Сред обсъжданите фигури бяха естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов.

Други споменавани имена бяха тези на Юлиан Вергов и Любен Дилов-син. 

Митко Павлов е популярен радио и телевизионен водещ. До скоро той имаше собствена рубрика в лайфстайл предаването "Мармалад" по bTV.За първи път зрителите се запознават с чаровната му усмивка в емисията новини по "Евроком", която води в продължение на 3 години. След това остава "скрит" за известно време зад микрофона на "Ретро радио", когато всяка делнична сутрин забавлява ранобудниците с неизчерпаемото си чувство за хумор.

Митко отново се появява на екран като тв водещ - първо на "10-те най", а после на "Това го знае всяко хлапе" и "Форт Бояр". Следват риалити шоуто „Dansing Star-2” и “Тази сутрин” по bТV. 

На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в новото предаване, което всички очакват с голям интерес.