До 2 седмици на 18-годишния Самуил Владимиров (Сами) трябва да му бъде направена спешна операция за отстраняване на голям тумор от мозъка. Това сподели неговата майка, Боряна. За операцията са нужни 54 600 евро, а до момента са събрани 4580.

„Нашето изпитание започна само преди една седмица, когато при рутинен профилактичен преглед на очите на Сами, очната лекарка откри високо налягане на очните дъна и ни изпрати на ЯМР. След направен скенер и ЯМР се установи, че Сами има голям тумор в мозъка и е необходима спешна (до 2 седмици) операция за отстраняването му”, пише Боряна и добавя: „Сами преди 15 дена навърши 18г. Той е активен спортист-баскетболист, отлично са справя с учението и всички предизвикателства на живота”.

Да изпълни животоспасяващата операция семейството се е доверило на доц. Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). Той е уверен, че е възможно туморът да бъде отстранен, ако не се отложи интервенцията.

„Моля всички познати и непознати мили хора, с добри сърца да помогнат в събирането на непосилната за нас сума за спасяването на Сами. Надяваме се с Ваша помощ Сами отново да спортува и да сбъдва мечтите си”, пише още майката на Самуил. Ако желаете да помогнете на Самуил, можете да го направите чрез този сайт.