Цигуларят и диригент, покорил милиарди сърца по света - Андре Рийо идва за първи път у нас, за да изнесе концерт заедно със своя оркестър „Йохан Щраус“.

"Приятели, вълнувам се много, че за първи път ще имам удоволствието да изнеса концерт в България заедно с моя оркестър. На 16.06 ни предстои едно романтично пътешествие в света на класическата музика, което започва в зала Арена Армеец, София", пише маестрото в своята Facebook страница.

Андре Рийо е музикален феномен като никой друг. Всяка година неговите великолепни концерти  привличат повече от 600 хил. фенове и най-продаваните в топ 10 на Billboard суперзвезди. Невероятното музикално излъчване, страстта и харизмата на Андре на сцената превръщат спектаклите му в магия. Неговите романтични и забавни представления предизвикват публиката да скача на крака и да танцува из залите и коридорите. Нерядко можете дастрастните му фенове да се смеят, плачат,  да пляскат с ръце, да танцуват и да се прегръщат, докато слушат красивите валсове, музиката от филми, спиричуали, мюзикъли или фолклорни песни и съвършения Страдивариус на Андре от 1732 г. Неговите представления са перфектна комбинация от вълнуващи, романтични, празнични и емоционални мелодии, съчетани с изненади, балони, красиви солисти и, разбира се, страхотното чувство за хумор на Андре.

 „Много се вълнувам, че идвам за първи път в България”, казва Андре Рийо. „Хората често ми пишат, че две седмици след това са заредени с  емоцията от нашите концерти. Фантастично е да чувстваш цялата тази енергия и радост всяка вечер, когато си на сцената. Знам, че много от нашите български фенове пътуват, за да ни видят. Затова съм изключително щастлив, че сега аз идвам при вас”.

Билетите са на цени между 70 и 240 лв. Те вече са продажба в мрежата eventim, в бензиностанции ОМВ, магазини Orange, както и от официалния сайт на Андре Рийо.