ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА НОМЕРА ПО ЖЕЛАНИЕ ЗА СЕРИЯ КВ ОТ 4400 ДО 5000 ПРИЕМА КАТ от 2 март. Те ще се приемат в сектор "Пътна полиция", на гише №11, до изчерпване на номерата от списъка или до приключване на серията.
С 1.74 ПРОМИЛА е заловен зад волана на рено 53-годишен мъж от Копривец в събота в 19 часа. Мъжът отказал да даде кръвна проба и е пратен на съд.
 ТЕЛЕВИЗОР "LG" за 900 лева е откраднат от апартамент в центъра след счупване патрона на входната врата.
ПАРИ И ТОНКОЛОНА ЗА ОБЩО 600 ЛЕВА са откраднати от магазин на ул. "Асен Златаров" в събота среднощ, когато апаши са счупили витрината с камък.           
ДРАСКОТИНИ И ПОБИТОСТИ по предната и задната врата на мазда са установени от собственика му в Касева чешма в неделя сутринта. Липси от автомобила не са били заявени. 
МЕРЦЕДЕС Е ГОРЯЛ в събота вечерта в района на бензиностанция на бул."България". До пристигане на пожарникарите на адреса огънят е бил потушен. По данни на пожарникарите причината за инцидента е била техническа неизправност.
ЗАБРАВЕНО ЯДЕНЕ НА ГОТВАРСКА ПЕЧКА е предизвикало пожар в апартамент в бл."Чайковски" в неделя по обед. Собствениците успели да загасят пламъците с вода, но са изгорели мебели и ширм, опушени са стени.