52-ГОДИШЕН ОТ ОБРЕТЕНИК ще застане пред съда за системни нарушения на Закона за движение по пътищата. Мъжът останал без контролни точки, но въпреки това продължил да шофира. Първото наказание за това получил през лятото на миналата година, а в сряда бил хванат отново зад волана - този път в Бяла. Срещу него тече бързо производство.
 1.25 ПРОМИЛА ще осигури съдебно дело на 19-годишен младеж, хванат зад волана в 1.20 часа в сряда на кръстовището на "Цар Освободител" и "Александровска" в Русе с криминализирано количество алкохол.
 ЦИРКУЛЯР И 20 МЕТРА КАБЕЛ са изчезнали след проникване на неизвестни в стопанска постройка в частен двор в Писанец. Полицията издирва крадците.
ФАЛШИВ СИГНАЛ РАЗКАРА ПОЖАРНАТА в сряда малко след 19 часа до квартал "Дружба" в Русе, от където потърсили помощ за запален комин. Два часа по-късно огнеборците отново били повикани за пламнал комин, този път на улица "Солун" и произшествието било истинско. Огънят е потушен без пострадали хора и нанесени щети.
РАЗПИЛЯН ЖИВАК в къща в Тетово след счупване на термометър събраха и депонираха на безопасно място спасителите от отряда към регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".