Мини Заем поздравява всички свои настоящи и бъдещи клиенти с наближаващите Коледни и Новогодишни празници! От кредитната компания желаят много здраве, щастие и благоденствие през новата година на всички потребители на кредитни услуги в страната!

За да направят празниците още по-вълнуващи и приятни, от Мини Заем напомнят, че всеки клиент, които има нужда от малък кредит, може да кандидатства и да получи своя заем с 30% отстъпка от разходите по погасяването на кредита.

До Коледа остават броени дни, затова, ако искате да направите празниците си още по-незабравими, не губете време, а поискайте своя малък заем сега!

Коледната кампания на Мини Заем ще продължи до 23.12. 2017 година като през това време всеки, който кандидатства за кредит и бъде одобрен, ще се възползва от голямата отстъпка от 30% от разходите по заема.

От MiniZaem.bg знаят колко важна е Коледата за всяко българско семейство и това ги подтикна да направят този страхотен подарък на всички свои клиенти, които имат нужда от малко свежи пари точно преди Коледа!

В Коледната кампания могат да се включат и нови и редовни клиенти! Единственото условие, което трябва да се вземе под внимание е финалът на кампанията, а той е 23.12.2017 година.

Имате още малко време, за да зарадвате близките си с подаръците, за които си мечтаят. Не го губете, а поискайте бързи кредити от MiniZaem.bg с отстъпка от 30%!

Коледа е времето, в което се случват всички хубави неща! Подарете едно малко чудо на семейството си, изненадайте го с една вълшебна и неповторима Коледна трапеза !

Не забравяйте, обратното броене започна… Имате време само до 23.12.2017 година, за да сътворите една незабравима Коледа за семейството си!