Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот - със смъртта на своите очички!

Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Ани безрезервно вярва, че ще се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!

С Вашата подкрепа и безрезервна обич и вяра, както и с денонощните грижи и усилия на своето семейство, вярваме, че малката Звездичка отново ще замине за Русия за поредния курс от своето лечение!

Малкото детенце е изправено пред реалната опасност да изгуби своето зрение! Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е прогресиращата Атрофия на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!

Детето провежда лечение в руската клиника "Микрохирургия глаза имени Фьодорова", където руските лекари се ангажират с лечението й и дават добра прогноза по отношението развитието на болестта!

Лечението се провежда на няколко отделни курса годишно, в зависимост от предписанието и състоянието на Ани, като за всеки един курс е необходима сумата от 5 000 евро!

Призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани: Нека заедно подарим Светлината на малката Звездичка и запазим Слънцето за нея!

Да не оставяме Ани и нейното семейство сами в битката...

Можете да подкрепяте кампанията по спасяване очичките на Ани чрез дарения на посочените банкови сметки

Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01
BIC: STSABGSF
Основание за превода: Лечение на Ани Михайлова в чужбина

IBAN BG 03 STSA 93 00 00 21 02 10 03 - в лева
BIC: STSABGSF
Титуляр: Ани Георгиева Михайлова

Или на:

PayPal account:
[email protected]