Дионтей Уайлдър защити титлата си в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), след като още в първия рунд нокаутира Бърмейн Стивърн. Дългоочакваният мач се игра в Ню Йорк, но продължи не повече от 180 секунди за жалост на феновете, които бяха изпълнили залата до краен предел.

По този начин Уайлдър постигна 39 победа в кариерата си от 39 мача, от които 38 с нокаут. Освен това той спази заканата си да нокаутира Стивърн. През 2015 г. именно той удържа 12 рунда срещу Уайлдър и загуби по-точки.

След края на мача шампионът на WBC се закани на Антъни Джошуа. Очаква се двамата да се изправят един срешу друг на ринга през 2018 г., с което несъмнено ще предизвика огромен интерес.

"Най-добрият съм и за това няма какво да доказвам. Джошуа, обявявам ти война. Приемаш ли моето предизвикателство? Вече чакам толкова дълго, знам, че съм истинският шампион, защото съм най-добрият. Готов ли си да го провериш? Светът иска Джошуа – Уайлдър. Без повече криеници и извинения. Дай дата, не се чуди", извика се от ринга Уайлдър.