Италианската модна марка O bag, превърнала се в истинска сензация на Апенините, вече има свое представителство в Русе. Магазинът за чанти, портфейли, часовници, раници, очила и други аксесоари отвори врати в петък вечерта на ул. „Буров“ 2. Негов собственик и представител на марката за Русе е бизнес дамата Невена Колева, известна в Русе със своя Кредитен център Money Box. Сега тя разширява предприемаческата си амбиция, впускайки се и в модния сектор.
O bag е иновативен италиански бранд, създаден през 2009 година от група креативни дизайнери, водени от идеята да разбият всички клишета за перманентната визия на даден продукт. Променящата се визия позволява крайния резултат да удовлетвори възрастта, професията и стила на всяка дама. O bag може да бъде плажна, спортна, ежедневна, стилна, екстравагантна и много различна в зависимост от персонализацията на съставните й части.
 Според уникалната концепция чантите се сглобяват от различни елементи, всеки от които може да се замени. Клиентът може да избере тяло с определен цвят, дръжки с друг, органайзер по свой избор, да добави още елементи. Така той сам е дизайнер и може да си направи продукт, отговарящ на собствената му концепция. И всичко това става веднага, на място в магазина, обясни Невена Колева.
Същата концепция е вградена и при другите продукти. Часовникът O Clock е със сменяема силиконова каишка, характеризиращ се с чист минимализъм и многоцветност. В колекцията иновативни продукти намират мястото си и чантите O bag mini, O chic, O city, O fifty, O pocket, O basket, O folder, очила O sun, гривни O bracelet и др. 
Благодарение на ноу-хау технологията и креативността на дизайнерите постоянно се създават нови и различни иновативни продукти, съчетаващи качество и дизайн, базиран на силна италианска традиция.