С молитва за здраве и успех и поръсване със светена вода беше открит официално новият високоспециализиран център по орална хирургия и имплантология „Д-р Миланов“. На втория етаж в Търговски комплекс „Пантеона“ собственикът д-р Красимир Миланов и очарователната му съпруга посрещнаха много гости, сред които бяха кметът Пламен Стоилов, председателят на общинския съвет Христо Белоев, директорът на здравната каса Калоян Копчев, лекари и приятели.
Центърът е специализиран изцяло в оралната хирургия и в патологията на лицево-челюстната област и нищо друго, свързано със стоматологията, няма да се прави тук, каза д-р Миланов. Медицинското заведение разполага с операционна, зъболекарски кабинети, кабинет за физиотерапия, скенер за 3D диагностика. Всички са оборудвани с най-модерна апаратура и отговарят и на най-високите европейски изисквания. В центъра се поставят всички видове импланти, включително най-новите базални импланти. Засега персоналът се състои от 6 човека, но в скоро време към тях ще се присъединят още четирима специалисти.
Медицински център „Д-р Миланов“ работи със здравната каса, има и платен прием. Предварително записване се прави на тел. 0887212982.