Осиновена жена намери рождената си майка в Пазарджик след 36 години раздяла. Това е една от красивите истории, завършили с щастлив край благодарение на хилядите съмишленици, обединени от групата „Къде си?“.

При това младата жена, чието име не се споменава, успява сравнително бързо след публикуването на съобщението си да стигне до жената, която й е дала живот на 22 март през далечната 1981 година. Оказва се, че и майката – Дафинка, през цялото време отчаяно е търсила своето изгубено момиче, съобщава "Марица".

Ето трогателното писмо на ощастливената дъщеря: „Днес е най щастливият ми ден, открих и се срещнах с БМ (биологична майка – бел.ред.). Тя много се зарадва и ми каза, че ме е търсила цял живот. Казала е на децата си за мен преди година и те са приели всичко това с разбиране. БМ ми каза и кой е ББ (биологичен баща – бел.ред.) и къде мога да го открия. 
Благодаря много на групата „Къде си?“ за съветите и напътствията които ми дадоха! Без тях нямаше да се справя сама. Оставам с тази група, за да помагам на останалите търсещи!“.

В „Пазарджишка Марица“ неведнъж сме ви разказвали за част от публикуващите в двете групи (другата е „Търсим се“) с тяхно съгласие. Десетки са хората от Пазарджишко или свързани с региона, които търсят биологичните си роднини. Издирват се родители, деца, братя и сестри, разказани са дори драматични истории за разделени близнаци. Някои твърдят, че само искат да знаят повече за произхода си и нямат претенции. Други са принудени заради наследствени заболявания, за чието лечение е необходимо да се проследи предисторията в предходни поколения. Не липсват и тежко болни, нуждаещи се от трансплантация и търсещи кръвните си роднини с надеждата да получат бъбрек или стволови клетки.

В последно време се пускат дори съобщения за дирене на съученици или другари от казармата. Те по-често завършват с хепи енд.