Тази вечер във VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще водят битки на няколко фронта – на плаца, заради новата си седмична мисия, и в Къщата, за да се защитят от непрестанните нападки на Шеф Петров.

Отношенията между Енджи и Борис Петров стават все по-обтегнати, но Дани Петканов е готов на всичко да спре женските сълзи в Къщата. Тази вечер Лудият репортер ще влезе в челен сблъсък с Шефа, а Енджи ще се опита да разбере каква е причината за агресията на Петров към нея.

Малко по-късно скандалният Борис Петров ще се конфронтира и с един от най-близките си хора в Къщата – дизайнерката Мегз, а новите битки ще доведат до неизбежно пренареждане на лагерите. Приятелството между Енджи и Мария ще започне да се пропуква, а фолк дивата ще зададе въпроса защо никой не защитава Шефа от непрестанните нападки на жените. Ще стигнат ли до консенсус Енджи и Шеф Петров и как ще изглеждат лагерите след многобройните битки между Съквартирантите, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Новата седмична мисия постави звездите в извънредно военно положение. Днес двата взвода отново ще се изправят един срещу друг в изпитания на тяхната издръжливост и ловкост. Морските тюлени и Пустинните лисици ще дадат всичко от себе си, но кой взвод ще се окаже по-добър, предстои да разберем.