Американската телевизионна риалити звезда, модел и дизайнер Кайли Дженър е бременнас първото си дете от партньора си Травис Скот, съобщава портала Ти Ем Зи.

Според информациите 20-годишната реалити красавица, станала известна покрай шоуто на Кардашиян, е съобщила още в началото на този месец щастливата новина пред приятелите си. По непотвърдени данни тя очаква момиченце.

Новината идва малко след като супермоделът разкри, че в телефона си има цял списък с потенциални имена на "бъдещите си деца" и обяви, че когато стане майка ще премахне целия си профил в Instangram и ще се оттегли от светлината на прожекторите.

"Когато имам вече дете, няма да бъда част от Instangram. Най-вероятно ще изтрия профила си и просто... не знам, ще изживея живота си. Много ми се иска да имам семейство и да построя своя собствена къща и ферма в каньона в Малибу, където да отгледам децата си. Иска ми се да изхвърля някъде телефона си и да започна да живея", сподели брюнетката.

Благодарение на своето телевизионно шоу, козметични и модни линии, мобилни приложения и успех в социалните мрежи сестрите Кардашиян и Дженър - Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли са едни от най-влиятелните личности в света на шоубизнеса, а състоянието им се оценява на стотици милиони долара.