След като тази сутрин водещият на светските новини в "Здравей, България" Павел Владимиров издаде тайната, че в Нова тв готвят чисто ново студио за новините, от телевизията официално потвърдиха промените.

На 24 февруари, Нова тв ще представи за първи път на зрителите новото студио на "Новините на Нова" с изцяло променената графична идентичност и новото лого на емисиите, съобщиха от телевизията.

"Студиото е два пъти по-просторно, по-светло и уютно. Интериорът е модерен и изчистен, а основният цвят е белият – символизиращ обективността на новините. Новото лого на "Новините на Нова", отразява важността, която новините имат за цялостната стратегия за развитие на телевизията, а цялостната графична идентичност извежда на преден план съдържанието. Създаването на новата визия е част от цялостната стратегия на Нова да стане номер 1 в новините в телевизионния ефир и интернет", пишат в пресинформацията си от Нова тв.

В понеделник първи бели и засмесни в новото студио ще се появят Ани Салич и Николай Дойнов. През уикенда ще застъпи другата двойка - Даниела Тренчева - Христо Калоферов.