Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана доволен от победата с 2:0 над Судува  в първи мач от плейофите на Лига Европа. Той обаче заяви, че разградчани са допуснали грешки и очаква труден реванш след седмица в Литва.

"Много защитен футбол, Судува играе дълбоко в собствената половина и беше трудно. Имахме своите шансове и футболистите се постараха. Имаше тактически грешки, но работим от няколко дни заедно. Все пак съм доволен от победата, защото ни дава самочувствие за реванша. Това не е случаен отбор щом е стигнал до тук. Искахме да дублираме с крайните защитници, не искам да навлизам в подробности, но това са неща, които трябва да тренираме".

"След първия гол създадохме много положения. Трябва да изиграем реванша сериозно и ще е трудно. Ще имат преимущество при статичните положения, защото са ръстови. Търсим нови играчи, защото групата ни е от около 17 души, което е малко за толкова фронтове. Ще направим селекция, има дисбаланс и искаме да го оправим. Няма леки мачове", заяви Херо.