Дафни Брогдън е комедийна актриса - стендъп комедиите са нейната сила, продуцент и телевизионен водещ. И влогър - един от първите при това, когато говорим за темата майчинство. Нейните сайтове CoolMom.com и Momversation.com, имат милиони посетители.

Ето част от съветите за оцеляване, които Дафни дава на работещите майки:

1. Първото и най-важно нещо е винаги да имате план от предната вечер. Трябва да приготвите дрехите им за следващия ден, веднага щом ги сложите да спят. Ако любимата им дреха е мръсна, направете всичко възможно да я изперете и изгладите за следващия ден. Това ще ви спести много разправии рано сутринта.

2. Постарайте се да планирате всичко, докато умът ви работи на 100%, а не рано сутринта, когато той спи и се опитвате да го събудите с чаша кафе.

3. Майките трябва да стават поне 15 минути по-рано от останалите, за да имат своето време.

4. Измислете ритуали за децата, когато става въпрос за миене и хигиена. Например, за тийнейджърите акнето може да е проблем. Намерете най-подходящия препарат и децата ще спазват много други правила и никога няма да забравят да си измият лицето.

5. За малките пък купувам четки за зъби с различни картинки. Всеки ден си има картинка и така децата с удоволствие си мият зъбите. Никога не ми се налага да задавам въпроса “Изми ли си зъбите? Изми ли си лицето?“ Знам, че са го направили, защото е свързано с нещо друго.

Как майките да планират деня си?

Най-важното е да имат списък със задачи. „ Аз съм маниак на тема списъци,казва Дафни. „Като сложа децата да спят съм готова да свърша цялата работа на света – и домашна, и служебна. Но винаги въпросът е : „Сега какво да направя?“ - поглеждам списъка и започвам.“

Дафни Брогдън започва свое предаване по телевизионния канал Fine Living.

В „Ястията на Дафни“ тя ще споделя тайните на своите лесни и ароматни семейни рецепти от кухнята си в Лос Анджелис. В първия сезон, който започва по Fine Living през юни, Дафни ще приготви специална вечеря за рожден ден със сочно печено свинско филе и сотиран лук за своя съпруг – известния готвач Марк Пийл. По-късно тя ще сподели няколко полезни съвета за онези дни, в които хладилникът ви е пълен с останала от предния ден храна.

Бъдете с Дафни и нейния неподправен хумор всеки четвъртък от 23 часа, защото тя се забавлява каквото и да прави.