Депутатът Георги Марков, който първи се отцепи от парламентарната група на ГЕРБ, обясни откъде се е сдобил с полицейска лепенка на предното стъкло на автомобила си. „Не се оправдавам, нито се извинявам“, заяви той пред Нова телевизия.
Марков уточни, че си купил въпросната кола преди около месец и половина, а стикерът си бил на предното стъкло. „Купих я в този вид, с тази ваденка отпред“, заяви той. Опитал се да махне лепенката сам, но не успял. Наложило му се да закара колата на автомивка.

Относно упреците, че въпросната лепенка пази депутата от наказания по пътищата, той посочи, че само преди дни колата му била вдигната от паяк. Тогава полицейският знак още си стоял на предното стъкло, но, според депутата, не му помогнал особено. Лепенката вече е махната.

„Аз ако знаех, че този стикер ще предизвика такъв интерес, щях да сменя цялото предно стъкло“, каза Марков. „Мисля да залепя на Бойко Борисов снимката там, защото по-голяма тежест има. Гледа строго, никой няма да смее да ми вдига колата“, добави той.