Актрисата Луиза Григорова разкрива, че сватбата й с нейния приятел – режисьорът Мартин Макариев ще е до края на 2017-а.

"Ще се оженим тази година, ще бъдем само с най-близките ни приятели. Мартин е прекрасен. Той е мъжът, когото опознах и разбрах, че искам да бъде до мен до края на живота ми. Още преди три години го попитах дали иска да се ожени за мен в три часа посред нощ. Не беше  истинско предложение за брак, но и двамата знаехме, че един ден ще се стигне до сватба", споделя Луиза пред LOVE style. 

С Мартин са заедно от четири години. Запознали се на клипа на Миро "Август е септември", в който тя участва, а той режисира. След известно време се срещнали отново - на снимачната площадка на "Дървото на живота", където се влюбили. Григорова обаче категорично не иска да коментира дали е разделила Мартин с колежката си Елена Петрова.

Луиза признава, че любимият й не я ревнува от интимните сцени с екранния й партньор Наум Шопов в сериала "Откраднат живот".

"Моят мъж е режисьор, наясно е с тези неща. Освен това е пораснало момче, не се притеснява и знае колко много го обичам. Винаги има известно притеснение, когато се снимат подобни сцени. Но пък тези се получиха лесно за мен, защото Наум ми стана много симпатичен и приятен. Чувствах се спокойна. Много повече се притеснявах от интимните сцени с баща му Христо Шопов в "Дървото на живота", защото той е е от друго поколение, не сме близки приятели и си беше смущаващо. Така направих голям шлем – с бащата и със сина", спомня си Григорова.

Тя отглежда като свое детето на Мартин от предишна връзка и с което много се обичат. А дали и самата тя вече иска да стане майка?

"Още не мисля за дете, така че не мога да кажа. Това е Божа работа и не го планирам", категорична е актрисата.