Овен

Импулсивни, изпълнени със сляпа ярост, те не успяват да се върнат към нормалните си навици.

Телец

В трудните моменти Телците се изолират, склонни са към емоционално хранене или пък стават летаргични. Имат усещането за „аз срещу целия свят“, липсва им търпение и лесно се вбесяват.

Близнаци

Представителите на тази зодия свръханализират, стават мълчаливи и изглеждат отнесени. Може да се каже, че проявяват нетърпимост към тъгата и я разграничават от своите чувства.

Рак

Емоционални, вечно нуждаещи се и готови да си поплачат дори при маловажни събития. Податливи са на стомашни болки и имат усещане, че са се превърнали в аутсайдери.

Лъв

Не крият стреса, нещо повече – изглеждат сякаш са на ръба на нервна криза. Те са сприхави и изискващи, имат склонност да се превръщат в мъченици.

Дева

Девите се поддават на натрапчиви мисли, стават трудни за комуникация, не реагират, а когато го направят, може да е в контра.

Везни

Имат усещане за нестабилност, често си менят настроението, нямат желание да контактуват с други хора. Често се чувстват безнадеждно, но се опитват да останат весели.

Скорпион

Стават враждебни, изолирани и имат бурни промени в настроението. Представителите на зодия Скорпион проявяват силна меланхолия с параноя и собствените им мисли стават страшни за тях.

Стрелец

Чувстват се летаргично и понякога си помагат със субстанции, за да се измъкнат. Стават по-сериозни и напрегнати, по-малко толерантни и са поразени от чувство на тревога, когато мислят за бъдещето.

Козирог

Козирозите губят мотивация, чувстват се безнадеждно и започват да премислят ситуацията. Изглеждат хипер бдителни, принуждават себе си да преминат през емоциите, но всъщност нищо не ги впечатлява.

Водолей

Трудно е да се общува с Водолей, когато е в лошо настроение. Стават мълчаливи и неконтактни. Изолират се и се откъсват от всичко, въпреки че се опитват да изглеждат, сякаш са щастливи.

Риби

Имат обсесивни мисли и си спомнят всяко лошо нещо, което им се е случило. Стават нетърпеливи, изолират се и са склонни да преживеят емоционално всичко, което им се случва.