Да отгатнете, добър ли е бракът, или не, това е много трудно. Но да се каже, дали жената е щастлива, след няколко години брак, това е доста лесно. Ще се изненадате, но това не е доказано широка усмивка и блясък в очите му.

Има един сигурен знак, който учени са доказали, в многобройни проучвания. И да, ако сте изправени, ви съветваме да седнете, да не бъдете разтърсени от изненадата!

Ако изведнъж започнете да забелязвате, че ризата ви е станала неудобна и любимия чифт дънки, вече ги обувате с голяма трудност, а след това не бързате в истерия и да смесвате елда с малко вода. В края на краищата, това е знак, че във връзката ви с любимия човек всичко е наред. Това е невероятно, но учените са доказали, че ако в един брак наддава на тегло най-малко един от съпрузите от двойката в една връзка. Можете да твърдите друго, но учените на практика го потвърждават с факти.

Учени от Националния център за информация и биотехнологии доказаха, че удовлетворена двойка се възстановява значително бързо. Изглежда в противоречиво, но е точно така. 

Експериментът се провежда с 169 двойки, които са били женени в продължение на около 5 години. Съпрузите бяха интервюирани два пъти годишно за това, дали са доволни от техните взаимоотношения. Тези, които са доволни, напълнели, и тези, които са недоволни, не.

Учените обясниха това с факта, че в щастлива и стабилна връзка хората са убедени, че няма да се откажат от половинката си и няма да се влюбват при никакви обстоятелства в друг човек. Те се отпускат да се хранят през свободното си време и се възстановяват, макар и да остават за добре дошли и щастливи. Но отслабването показва, че съпрузите не са сигурни за силата на връзката им и са принудени да търсят винаги резервен вариант 

Но това не означава, че в един момент трябва да започнете да преяждате! Всичко трябва да бъде естествено и да бъдете подкрепени от психологическо настроение. Важно е да се отбележи, че едно силно затлъстяване е знак за проблеми в организма.

Така че, мили дами, коремчето на любимия ви не е от бира, а от безгранична любов. И мъжете не трябва да забравят, че жените напълняват, без значение как се грижат за себе си, и това, че са щастливи до вас. Оценете това!