Кери Моллова, която допреди два дни даваше пространни интервюта как преди 5 години мъжът й Ахмед отстъпил реда си за трансплантацията на бъбрек на 14-годишно момче, а сега се нуждае от спешна трансплантация за да живее, се скри. На молбите й за помощ само за 48 часа в банковата сметка на Ахмед Моллов бяха събрани над 80 хиляди лв. от дарители, въпреки че за операция в Турция, за която тя ще му дари бъбрек, са му необходими 23 хиляди евро.

Днес обаче от Изпълнителната агенция по трансплантации разпространиха информацията, че Ахмед Моллов никога не е отстъпвал реда си за трансплантация, още по-малкото на дете, и изобщо не е бил викан за операция след регистрацията му в ИАТ през 2011г. Явно поради това днес Кери Моллова не вдигаше мобилния си телефон и не отговаряше на повикванията.

Проверка на "24часа" установи, че Ахмед Моллов все още е в интензивния сектор на кардиологичното отделение на болницата в Пазарджик, където бе настанен в понеделник, заради аритмия и опасност от инфаркт. Там обаче посетители и придружители не се допускат, нямаше я и съпругата му Кери. Тя не бе открита и в дома на семейството в Пещера.