Доставчикът на комуникационните решения „Unify“, наследник на „Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс“ и част от „ATOS Group“, назначи русенката Нора Ишкова на поста вицепрезидент „Дистрибуция“ за Европа, Африка, Близкия Изток, Русия - EMEA&R. Българският мениджър отговаря за развитието на приоритетното за бизнеса на „Unify“ звено в над 30 държави и ще бъде базирана в София.
Ишкова се присъединява към компанията през пролетта на 2010 година като търговски директор за Източна Европа. В началото на 2015-а става част от екипа към централата за Европа, който разработва стратегията за работа с дистрибутори. Назначението й за вицепрезидент е признание за трудната, но успешна трансформация на бизнеса на „Unify“ от директни продажби към новия пазарен подход - работа с дистрибутори и търговски партньори.
Преди да се присъедини към „Unify“, в периода 1999-2009 г. Нора Ишкова развива успешно бизнеса на „3Com“, „D-Link“ и „Avaya“ в България и региона. Започва кариерата си през 1994 г в „Мобиком“.
Нора Ишкова е завършила  Английската гимназия в Русе и има магистърска степен по Международни отношения от УНСС. Тя е съпруга на артиста, бизнесмен, спортен мениджър и директор на „Арена Армеец“ Николай Ишков. Двамата се срещат във Варна благодарение на дъшерята на футболния треньор Никола Христов. Русенският специалист е привлечен като наставник на местния „Спартак“, на който Ишков бе президент в продължение на 11 години. При едно гостуване в морската столица през 1995 година дъщеря му води близката си приятелка Нора, с която са съученички в Английската гимназия в Русе. Срещата между Нора и Николай е съдбовна. Не след дълго двамата са семейство, а днес се радват на четири деца - двама сина на 17 и 12 години и две дъщери близначки на близо 5 години.