Едно от попълненията е известен нюйорски организатор на събития

Нюйорският организатор на събития Стефани Уинстън Уилкоф е първото ново попълнение към Кабинета на Първата дама. В Белия дом тя ще заема длъжността старши съветник на Мелания.

Уолкоф е с връзки в модните среди и по-конкретно в модното списание "Вог", за което тя е организирала събития. Тя е и моден директор на "Линкълн център". Истинската слава идва за нея след като е наета да се заеме с едно от най-престижните събития в годината - Мет Галата. Впоследствие тя помага и при организацията на инагурационните балове и вечери на Тръмп, съобщава в. "Вашингтон пост".

Както подчертава изданието обаче, не толкова квалификациите, колкото приятелските отношения с Първата дама са довели до назначението на 46-годишната Уилкоф в Белия дом. Според "Вашингтон пост" Мелания държи да вкара "нюйокския си приятелски кръг от богаташи в политиката".

Дали това е така ще стане ясно след като бъдат обявени останалите трима човека, които ще заемат постовете началник на кабинета на Първата дама, директор по комуникациите и секретарка, която ще бъде ангажирана с организацията на социални събития за госпожа Тръмп.