"Не съм разделена с мъжа ми. Клюките много пъти ни разделяха; писаха че съм във Варна, но съм си в София и проектите ми са изключително успешни. Слави ме подкрепя." Това сподели Маги Ангелова пред столичен вестник, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Двамата изкараха 3-годишна страстна връзка в края на 90-те години и оттогава досега често злите езици ги свързваха в тайна връзка.

След като Маги и Слави се разделиха, тя откри любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков, с когото мислят да сключат брак. Именно от него Маги роди своята дъщеря Ангела.

Ироничното в случая е, че Елисавет Ъков и Слави Трифонов са близки приятели. Маги сподели, че двамата не са "конкуренция" за нейното сърце. Това си е голяма рядкост, защото обикновено бившите и настоящите мъже на една и съща жена не могат да се понасят.

Преди година злите езици разделиха Маги и Ъков заради... пари. Клюката донесе, че бизнесът му със спортни стоки е фалирал и са останали без прехрана. Тези твърдения бързо се изпариха и фактът, че двамата още са заедно, ясно показва истинността на клюките.

"Слави Трифонов е оставил ярка следа в живота ми, той е част от него и винаги ще бъде", затвърди приятелството си Маги. Покрай драмите, които Дългия преживява покрай референдума, със сигурност ще му е нужна помощ от дипломираната психоложка.

Връзката между тях започва още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в конкурса за красота. Следват 3 години на любов и щастие, когато внезапно Маги си тръгва. През 2000 г. шомуненът й се обяснява в любов пред цяла България.

На прощалния концерт на "Хъшове" Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. "Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих", разказа по-късно Маги. 10 години по-късно обаче тя вече има друго обяснение за случилото се: "Вярвам, че не съм неповторима, нито съвършена, просто в онзи даден момент явно съм му дала онези усещания, от които той е имал нужда. Иначе не знам с какво съм заслужила тази чест да бъда единствената, получила обяснение в любов от екрана, но явно съм го заслужавала, щом ми се е случило."