"Срамувам се! Дори, че съм майка, беше някакъв ужас, да гледам как мъжа, който обичам умира....Не съм суперуоман, аз съм едно нищо", заяви пред БиТиВи Анита Мейзер, обвинена и осъдена за смъртта на съпруга си Николай и предлагане подкуп на полицай.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа Мейзер.

Николай я убедил, че ще е "като Дейвид Копърфийлд", бил много ентусиазиран. 

"Не мога да си представя как можахме да направим тази глупост. Той умря за тази глупост. Оставих го вързан и отидох да взема телефона от спалнята да снимам. Аз не разбрах, че той се затруднява, виждала съм го така да тренира. Тръгнах после да тръгна ножици, ножове, но как да го среща, трябва да се пъхне под свинската опашката. Не може да се опише, на филм не съм гледала такова нещо, не мога да си обясня какъв дявол влезе в нас, яд ме е, че не му отказах", призна Анита.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.