Астролозите са направили хороскоп за 2017 г. , според който няколко знаци от Зодиака ще имат реален шанс да забогатеят, пише zajenata.bg.

Символът за следващата година е Огненият Петел. Той е уверено ходи към дома ви и живота на много от нас ще се промени драстично.


Абсурдна и противоречива, неговата природа оставя отпечатък върху всички бъдещи събития. С течение на времето паричният поток ще бъде нарушен. Как да  постигнете успех, как да запазите и увеличите спестяванията си през 2017 г., ще намерите отговорите на тези въпроси, ако прочетете нашия хороскоп.

Овен

Хората от този знак ще прекарват цялата година под крилото на Огнения Петел. Техният ентусиазъм, смелост и решителност ще му се харесат. С адекватна оценка на риска, те ще извършват дръзки и изгодни финансови операции. Второто полугодие ще бъде за Овена идеалното време да започне собствен бизнес.

Телец

Силните ветрове ще променят цялата му година и ще се опитат да го повалят, но няма да успеят. Практичността и задълбочеността на Телеца може да му помогнат да избегне финансови проблеми. Годината ще премине без много печалби, но и без значителни загуби. Умерен период без рискове и приключения. Тази линия ще води Телеца през 2017.

Близнаци

Следващата година ще бъде богата на бързи и непредсказуеми промени. За Близнаците идва труден период. Постоянно колебаещите се Близнаци ще бъдат доведени от Огнения Петел до чувство на неудовлетвореност и загуба. Но всичко това може да се ограничи, ако Близнаците възложат най-важните си решения на други хора.

Рак

Основната икономическа стратегия за следващата година на Рака е да бъде в защита. Тези знаци имат воден характер и ще влязат в открита конфронтация с огнената природа на петела. През цялата година те ще предизвикват недоволството на шефовете си или ще отблъскват конкурентите му. Но това ще им служи за предимство. Там, където има какво да губи, Ракът трябва да бъде внимателен.

Лъв

Следващата година ще бъде период на възможност за благородния Лъв. Но освен възходи, Петелът ще му подготви и много болезнени падения. И все пак финансовите успешни удари ще бъдат повече от пораженията, но щедрите Лъвове ще трябва да поемат юздите на жаждата си за харчене и скъпи придобивки.

Дева

Най-трудолюбивите и прагматични знаци от Зодиака ще получат помощ през 2017 г., която не само ще ги предпази, но и ще им помогне да увеличат значително богатството си. Следващите 12 месеца за много от Девите предстои издигане в кариерата и по-голям просперитет. Силната им интуиция ще ги предпази от грешки и ще завършат годината със значителна печалба.

Везни

В стремежа си за баланс и комфорт Везните не могат да се възползвате от преференциите на Огнения Петел. Но през следващата година те ще трябва да избират всяка възможност. Ето защо, Везните или трябва радикално да променят подхода си за печелене на пари, или другите хора ще пожънат успех вместо тях. Бъдете по-бързи и по-малко взискателни.

Скорпион

Основната причина за неуспеха на тези знаци от Зодиака през следващата година може да бъде техния сложен характер. Тъй като приходите на егоцентричните Скорпиони зависят от други хора, техните нови познанства и контакти веднага ще се превръщат в реални печалби. Ето защо, Скорпионът през следващата година ще трябва се усмихва широко и да се поклоня ниско.

Стрелец

Изненада, възхищение и завист. Това са емоциите, които ще предизвиква свободата за Стрелците през 2017 г.. През всичките 12 месеца Съдбата ще бъде на тяхна страна. Те ще бъдат в състояние да реализират печалба, там, където другите няма да успеят. Следващата година ще бъде за тях оптималното време за издигане на по-висока позиция или разширяване на бизнеса.

Козирог

През следващата година, те ще трябва да вземат решения по приоритети. Усилената работа и постоянството ще помогнат на Козирозите да постигнат значителен напредък в професионалната сфера и в развитието на собствения им бизнес. Но няма да им остава време за личен живот. Ето защо, Козирогът трябва да намери баланса между парите и семейството.

Водолей

Годината на Огнения петел ще предостави на нетърпеливия Водолей най-желания подарък – много промени. Той лесно ще напусне омразната си работа и веднага ще намери нова, по-интересна и по-доходна. Водолеите – бизнесмени ще имат повече оригинални идеи и ще се развиват в обещаващи области.

Риби

За спокойните и не бързащи за никъде Риби ще дойде периода на летаргия. През следващата година е по-добре те да не вземат никакви резки движения и да се фокусират върху вътрешния си свят. Промените в живота им няма да бъдат количествени, а качествени. Това са зодиакални знаци, които ще подготвят своя малък лагер, а след това ще са готови да нападнат и да превземат нови финансови върхове в бъдеще.

Нека Огнения петел през следващата година ви донесе нови полезни контакти, издигане в кариерата и финансова независимост!