Тийнейджър от Враца сложи край на живота си по мъчителен начин като се обеси на дръжката на входната врата в жилищен блок. Трагедията се е разиграла през уикенда в блок, който се намира на тиха уличка в центъра на града, съобщава "Конкурент", като се позовава на информация, потвърдена от два източника, независими един от друг.

Инцидентът не е описан в традиционния бюлетина на полицията, тъй като там информацията не е обвързана със суицидните прояви.

Симеон И. оставил предсмъртно писмо, от което разследващите научили, че той е сложил край на дните си заради любовна мъка. От написаното обаче не ставало ясно дали девойката, към която той имал чувства го е зарязала, твърдят криминалисти.


На зловещата находка се натъкнала бабата на момчето в понеделник, която едва влязла в жилището. Майката на самоубиеца отдавна не живее с него. Отдавна край Симеон го нямало и баща му.

Тийнейджърът бил наглеждан от баба си. Той не ходел и на училище - преди 2 години направил опит да мине на самостоятелна форма на обучение, но и там не успял да издържи на изискванията.

Тялото на самоубиеца е преведено в съдебна медицина. След аутопсията Симеон ще бъде погребан.

Това е поредният случай на самоубийство във Враца през тази година, като прави впечатление, че все по-млади хора посягат на живота си.