Бракът между Мадона и Шон Пен продължи само четири години, но и двамата са готови за втори опит, ако цената си заслужава.

На благотворително събитие в Маями в петък вечерта, Мадона предлагала на тълпа от богати и известни, включваща бившият и Шон Пен и Леонардадо Дикаприо, търг съчетан с музика и изкуство, пише Дейли Мейл. 

Поп звездата отдавала на търг някои от своите бижута, арт колекции, седмица в къщата на Леонардо Дикаприо и дори автомобил, проектиран от нея. 

Вечерта бързо взела обрат, когато Мадона предложила на заможният си бивш съпруг да се омъжи отново за него, но само ако е готов да предложи 150 000 долара. Актьорът бързо бил победен в наддаването от други заможни участници, които искали само бижутата, но бил поканен на сцената да се присъедини към легендарната звезда. След като превзел сцената, Шон Пен първо лазил между краката на Мадона, а след това я закопчал с белезници. Тези действия на актьора довели до това Мадона да признае, че все още е влюбена в него. След това двамата били принудени да продават на аукциона непоказвани до сега сантиментални снимки от времето им като двойка.

Звездната бивша двойка показала на гостите на събитието, че все още поддържат добри отношения и са близки приятели.