Почетният гражданин на Криводол  Георги Милчев-Годжи зарадва децата от четирите училища на територията на община Криводол. Най-популярният жител на града се върна у дома, когато беше скъп гост в "Нашия час". Това бе  среща разговор с  учениците от общината, организирано от местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни  към общинския съвет и средно училище "Св.Св. Кирил и Методий".

Откровеният разказ на Годжи за неговите ученически години, приятели и родителски отговорности зареди всички присъстващи с позитивна енергия. "Знанието е богатство" – каза популярният музикант от Ку-ку бенд. По време на срещата Годжи даде обещание да дарява стипендия от 200 лв. на едно дете, постигнало най-висок успех, избрано от четирите училища.

Учениците пък разкриха пред известния си съгражданин и присъстващите актьорско майсторство и певчески способности. С човешкото си отношение, с дадената възможност да бъдат част от нещо толкова чисто и истинско, Годжи спечели завинаги детските сърца. С най-искрени чувства децата подариха сувенири – стъклопис и изделия от дърво, сътворени от техните ръце. Председателят на общинската комисия  Дияна Милетиева му подари икона на Св. Георги.