Любовта и зодиите сякаш винаги вървят ръка за ръка. Има определени специфики на всеки знак, които малко или много дават отражение във взаимоотношенията. Днес надникваме в звездната карта, за да разберем какъв е мъжът Рак в любовта.

Какви жени търсят?
Мъжете Раци се нуждаят от жена, която е нежна, която ще открие и приеме тяхната истинска доброта и романтични жестове. Имат нужда от партньорка, която да оценява усилията, които полагат във връзката си.

Мъжът Рак веднага би разпознал използвачката и е просто немислимо да остане във връзка с нея. Също така неговата любима трябва да бъде и търпелива, лоялна и да се стреми към създаването на дългосрочни взаимоотношения.

Мъжът Рак във връзката
На мъжете родени под този зодиакален знак им трябва повече време, за да допуснат жена трайно в живота си. Първо ще я разследват обстойно и чак тогава биха я поканили на среща. След това ще трябва и дълго време, докато ѝ се доверят.

Мъжът Рак обича комфорта във връзката. Ако са минали няколко месеца от началото на взаимоотношенията, той е вече готов да покаже своите страсти и най-съкровени мисли. Ако половинката му прояви нужното търпение и го кара да се чувства щастлив, той ще направи така, че тя да е на седмото небе. Той е традиционалист и на моменти консервативен.

Изключителен джентълмен е и винаги се стреми да усмихне жената срещу себе си. Щастлив е да ѝ помогне във всяка една ситуация и не на последно място, той е голям романтик. Не спира да очарова половинката си, но би искал и от нея да получава романтични изненади. Изневярата е крайна стъпка, която мъжът Рак трудно прави.

Мъжът Рак и секса
Когато става въпрос за секс, мъжът Рак предпочита чувствените и традиционни изживявания. Ароматни свещи, релаксираща вана, шампанско, храни афродизиаци... Може да звучи изтъркано, но той държи на тези неща и винаги се стреми да ги има под една или друга форма в спалнята.

Както във всичко останало, така и в секса, иска да даде максимума от себе си, за да задоволи любимата си. За него е важно половинката му да покаже, че преживяването ѝ е доставило незабравимо удоволствие.

Кои са отрицателните му черти?
Може да не забележите веднага, тъй като мъжът Рак на моменти е доста срамежлив, но родените под този зодиакален знак имат тенденцията често да драматизират и да сменят настроенията си. Трудно е да се предвиди кога ще е следващият път, когато той може да се засегне.

Също така прекалената му загриженост може да ви досади на моменти. Лесно раним, мъжът Рак понякога е труден за понасяне, защото дори и да греши винаги иска да е печелившия в ситуацията.