За съжаление се налага да се правят непопулярни реформи, но те са за подобряване на инфраструктурата и икономиката. Ние не делим хората на леви и десни, нашите политики са за всички. Това каза регионалният министър Лиляна Павлова.

"Правим добро, работим в правилна посока. Но ако в крайна сметка не получим доверие и на втори тур, тогава трябва да дойде решението", заяви тя.

Павлова реагира позитивно на шегите, че ако ГЕРБ не спечелят, щяло да се спре санирането и правенето на магистрали. Министърът отбелязва, че правителството не случайно набляга на инфраструктурата. Направи дори аналог с Доналд Тръмп, който също е обещавал на американците магистрали.

"Важно е по пътищата, които строим, да не си тръгват младите хора, а без пътища не може", каза тя. Иначе Павлова обясни, че тя е била сред хората в ГЕРБ, които са казали на премиера, че не трябва да подава оставка след първия тур на изборите.

"В първо полувреме не абдикираш в средата на мача. Нищо още не е загубено", категорична е тя.

Министърът застана зад думите на Бойко Борисов, че Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат за "Дондуков" 2. Павлова заяви също, че премиерът и министрите не са взели активно действие в кампанията на своя претендент и тя счита това за правилна позиция.