Жените, които пият червено вино са загадъчни и мистериозни, а тези, които пият бяло – са предсказуеми и твърде обикновени.

Дамите, които предпочитат червени сортове вина са смели, забавни, сексапилни и имат подчертано добър вкус.

Ето и още четири причини да си търсите приятелка, която предпочита червеното пред бялото вино:

1. Дамите, които пият червено вино имат приключенски дух.

Жените, които си поръчват червено вино определено обичат рисковете и изненадите. Червените вина имат много богат вкус и аромат. Те може да са направени със смес от горски плодове или други екзотични съставки. Дамите, които пият такова вино са готови да опознаят света и да проучат нови територии.

2. Жените, които пият червено вино мислят за бъдещето.

Червеното вино има антиоксиданти и според проучванията една чаша вино на ден е добра инвестиция за здравето на човек. Тоест, дамите, които предпочитат тази напитка мислят за бъдещето си и се фокусират върху целите си, без значение колко големи или малки са те. От друга страна, жените които пият бяло вино, мислят за момента – сега да им е хубаво и весело. Те мислят и повече за фигурата си, тъй като бялото вино е най-нискокалорично.

3. Жените, които пият червено вино обичат насладата.

Дамите, които пият червено вино имат по-дълбока душевност и се радват на по-фините неща в живота като изкуство, кулинария, литература, култура... секс. Те предпочитат романтичните вечери на свещи у дома или в интимна обстановка в хубав ресторант. Жените, които предпочитат бялото вино си падат по задимени, шумни и слабо осветени барове или нощни клубове.

4. Дамите, които пият червено вино са огнени натури.

Тези жени не се пускат по течението, те са дръзки и борбени. Червеното вино става все по-хубаво с времето. Така е и с жените, които го предпочитат – те са вълнуващи, харизматични и очарователни и тези техни качества се разкриват едно по едно с времето.