Лиъм и съпругата му Беки - Джо живели щастливо в английското градче Ливърпул заедно с дъщеричката си Индиана. Влюбената двойка решила да не се ограничава само с едно дете. Когато Беки пак забременяла, всички били на седмото небе от щастие.

Новата бременност, обаче,  протичала доста по-сложно от предишната. При първия преглед на ултразвук се оказало, че Беки ще роди не едно бебе, а три.

Когато наближила 31-та седмица от бременността, Беки постъпила в болница, където се наложило да й се направи по спешност цезарово сечение. Всяко едно от трите момченца тежало 1,3 кг, така че първите шест седмици от живота бебенцата трябвало да прекарат в отделението за интензивна терапия.

Обикновено тризнаците се отличават един от друг, но синовете на Беки и Лиъм изглеждали почти еднакво.Резултатите от проведения ДНК анализ удивил всички. Както се оказало, бебетата на влюбената двойка били еднояйчни. Вероятността за подобна бременност е наистина много рядка и подобни случаи са 1 на милион.

С течение на времето родителите се научили бързо да различават синовете си. Характерите на тризнаците се оказали съвършено различни.