Тази вечер във VIP Brother live, от 20.00 часа по NOVA, ще станем свидетели на последните номинации в шоуто, които ще протекат по регламента „черно и бяло”. Всеки Съквартирант ще посочи кой е участникът, който заслужава да спечели юбилейния сезон на предаването и кой в никакъв случай не бива да се окичва с титлата „Любима звезда на България” на финала на шоуто – 11-ти ноември. Звездите ще имат възможност да изгледат номинациите на групата и сами да чуят аргументите, с които са предложени за победители или за най-недостойни за престижната титла.

След няколко дни, прекарани почти в полеви условия, Big Brother ще даде възможност на звездите да си върнат всички удобства, а за целта на Христо ще бъде предложена задача, която да тества неговото его. Ще съумее ли актьорът да се справи с мисията и да остави егото си на заден план, за да върне удобствата, които бяха отнети по негова вина, предстои да разберем.

Тази вечер ще станем свидетели и на неочакваната развръзка в отношенията между Христо и Емануела. Певицата ще се закани да „отстреля” актьора, за да падне маската му, а той, противно на всички очаквания, ще падне в капана ѝ. Само няколко дни след категоричния отказ на Ицо да изиграе любовна сцена с Емануела, заради което всички Съквартиранти бяха лишени от удобствата в Къщата, двамата ще демонстрират учудваща близост. Какво ще се случи и как останалите ще приемат най-новите събития в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.