Любовта с представител на зодия Скорпион е всичко друго, но не и скучна. Той е страстен, изобретателен, обича флирта и всеки миг е вълнуващ. Дотук добре, но какво още трябва да знаете, ако имате любовна връзка със Скорпион?

Те са интензивни

Родените под знака на зодия Скорпион са интензивни личности. За много от партньорите им е трудно да следват тяхната динамика. Затова, ако сега започвате връзка със Скорпион, помислете дали сте готови за този интензитет.

Могат да бъдат прекалено чувствителни

Скорпионите са силно интуитивни и емпатични личности. Те по всякакъв начин улавят емоциите на другите. В емоционално отношение това много ги натоварва. Ето защо в любовта нерядко ще забележите, че има момент, в който те сякаш не могат да се справят. Партньорът Скорпион ще се нуждае от вашата постоянна подкрепа, разбиране и внимание.

Неговата прекалена чувствителност може да не ви понесе, защото често чувствата му ще бъдат по-важни от вашите. Думи като „Всичко ще бъде наред“, „Аз съм до теб“ ще го накарат да се чувства по-емоционално стабилен.

Интровертни са

Повечето представители на зодията са интровертни личности. В една връзка държат да бъдат център на вниманието. Тъй като са природно очарователни, знаят как да привлекат вниманието към себе си. Не очаквайте бързо да ви се разкрият.

Дори и да мислите, че знаете всичко за тях, винаги ще има някое малко място в душата им, което все още е загадка за вас.

Независими са

Представителите на зодия Скорпион са независими. Дори и без думи, те ще ви покажат, че могат да са силни, решителни и самодостатъчни. Няма съмнение, че искат да проявяват своите лидерски качества и в любовните си връзки.

Въпреки това за дългосрочни взаимоотношения търсят партньор, който е също толкова силен като характер. Някого, на когото могат да се доверят и да ги води.

Вярват в приказките

Скорпионите са магьосници по природа и винаги четат между редовете. Вярват, че в живота ще намерят своята любовна приказка. Скорпионите обичат да търсят скритите значения на това, което им казвате, това, което се случва във взаимоотношенията им. Харесва им играта на кодове, защото обичат да четат между редовете.

Упорити са

Ако в зодиака има слънчев знак, който е изключително упорит, то това е Скорпионът. Когато е привлечен от някого, няма да се откаже, докато не получи това, което иска. Скорпионите са упорити в запазването на любовната връзка, готови са да дадат много от себе си, но държат те да определят повечето правила. За тях „Не“ не съществува.