Не знаете какво да облечете тази есен? Оставете на съдбата да реши. Ако често се доверявате на хороскопа си за съвети в работата и живота, защо да не го направите и с модата.

Стилът ви със сигурност е предопределен от звездите, което означава, че дрехите, които си избирате за всеки сезон, в никакъв случай не са плод на случайност.

Ако все още не сте създали и завършили шопинг лист, селектирахме за вас точно 12 тенденции за есен 2016, избрани на базата на вашия зодиакален знак.

Овен

Имате природно вродено самочувствие да носите всякакви дрехи с увереност, което ви позволява да се наслаждавате на новите тенденции с лекота. Дори и ако след години съжалявате за даден избор, гордо можете да заявите, че сте поели риск.

Тенденция да опитате: Ежедневни дрехи като бельо

Телец

Вие сте здраво стъпили на земята и с удоволствие бихте излезли от вкъщи в суитшърт и тениска. Обичате комфорта и обикновено това е нещото, на което държите най-много.

Тенденция да опитате: Новото поколение спортни дрехи за всеки ден

Близнаци

Няма да позволите модните правила или различните сезони да ви попречат да носите това, което ви се иска. С удоволствие ще обуете равни пантофки през зимата и ще се оправдаете, че денят не е чак толкова студен.

Тенденция да опитате: Кожени връхни дрехи

Рак

Вие сте наблюдателни и имате силна интуиция, което в общи линии означава, че можете да предскажете тенденциите, преди те да са се случили. Просто бяхте сигурна, че ретро вдъхновението от 90-те години ще се завърне и дори знаете какво ще носите за пролет 2017.

Тенденция да опитате: Кадифе

Лъв

Силната ви личност и характер ви кара да обичате да бъдете забелязвани. Нещо, което постигате с носене на много дръзки дрехи. Най-хубавият момент от деня ви е този, в който някой ви направи комплимент.

Тенденция да опитате: Леопардов принт

Дева

Вие предпочитате функционални дрехи, които имат поне две приложения – като рокля, която става както за през деня, така и за вечерни събития. Ако едно изделие е твърде странно или изисква определен дрескод, ще пропуснете.

Тенденция да опитате: Рокля с горна част като гащеризон

Везни

Луксът е като част от вашето име и не се колебаете да похарчите малко повече за дрехи и аксесоари, които искате наистина. Когато качеството е над количеството и това ви е като мото, определено няма да се замислите да „източите“ кредитната си карта.

Тенденция да опитате: Луксозни палта с косъм

Скорпион

Вие сте роден лидер и това означава, че определено имате няколко силуета, които „крещят“ на околните „власт“.

Стилът ви е агресивен и определено не обичате да ви разиграват.

Тенденция да опитате: Строги костюми

Стрелец

Имате цветен и разнообразен гардероб, който отговаря и пряко кореспондира с вашата индивидуалност. Докато повечето момичета се спират на малката черна рокля, вие обличате дръзката червена. Вашата любов към цветовете е неконтролируема.

Тенденция да опитате: Розово

Козирог

Вие сте амбициозни и изискани, обичате класическите изделия, които привличат вниманието на всички около вас. Склонни сте да се придържате към светли цветове, но тази есен сте решени да внесете промяна в гардероба си.

Тенденция да опитате: Каре

Водолей

Всичко, което е неконвенционалност, сте вие. Вярвате в силата на себеизразяването чрез модата, а облеклото ви зависи от настроението, в което ще се събудите. Вашият стил не може да бъде точно определен, което го прави и перфектен за моментите, в които искате да опитате нещо ново.

Тенденция да опитате: Металически цветове

Риби

Духовната ви насоченост ви кара да обичате миналото и да се придържате към ретро тенденциите. Можете да прекарате цял ден в ровене в историята и забутаните магазинчета в търсене на нещо винтидж, което да съчетаете със съвременни изделия.

Тенденция да опитате: Викторианска романтика