Във връзка със съвместната кампания на УМБАЛ-Русе, КОЦ-Русе и Областна администрация Русе и днешния Световен ден за борба с рака на гърдата ви представяме поредната инициатива в подкрепа на „Твоята стъпка напред“ – футболен турнир „За купата на Ротаракт“.

Футболният турнир се провежда за първи път. Този път организатори са Ротари клуб Русе, Ротари клуб Русе-Дунав и Ротаракт клуб Русе. Партньори и съорганизатори са УМБАЛ-Русе, КОЦ-Русе, РУ "Ангел Кънчев", Студентски съвет при РУ "Ангел Кънчев", БЧК-Русе, Фондация "Европа" и Спортен комплекс "Марисан". Всеки участник в отбор заплаща индивидуална такса в размер на 5 лева, като всички събрани средства ще бъдат предоставени на кампанията Твоята стъпка напред, чиято цел е създаване на Центъра за подкрепа на хора с онкологични заболявания и техните семейства.

Турнирът ще се проведе в събота от 10 ч. на малкото футболно игрище в Русенския университет. При лошо време той ще се проведе в Спортен комплекс "Марисан". Отборите ще са общо 16, съставени от по 7 играчи всеки.

За записване на отбори и повече информация - тел. 0885 514 777 - Пресиян Костадинов, президент на Ротаракт клуб Русе за 2016/2017г.

Линк към събитието във Фейсбук - https://www.facebook.com/events/358572787818737/

Facebook страница на Rotaract Club Ruse - https://www.facebook.com/racruse/

Facebook страница на кампанията Твоята стъпка напред - https://www.facebook.com/tvoyata.stypka.napred/

Facebook страница на УМБАЛ-Русе - https://www.facebook.com/MBALRuse/