Хава Тупева е късметлийката от град Търговище, която имаше невероятен шанс да спечели рекордния джакпот в България от 11 милиона и 600 хиляди лева. Тя позна и шестте печеливши числа в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария в петък, но не и страната на монетата. Така участничката спечели страхотната сума от 100 000 лева.

Хава е избрала късметлийските числа 9, 23, 27, 32, 35 и 43 заедно със съпруга си Ершан. Двамата са заложили на любими числа и рождени дати. Играли са с „Ези“, а в съдбоносното теглене бе изтеглена „Тура“.

„Като за първо участие в играта не обмислихме, че трябва да се презастраховаме с двете страни на монетата Ези и Тура“, каза Хава. Тя призна, че от една страна съжаляват, че не са успели да спечелят огромния джакпот, но от друга много се радват.

„Щастливи сме, че спечелихме 100 000 лева от „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ на Национална лотария. Това са много пари“, каза Хава. След печалбата вече няма да се налага на съпруга ѝ да работи в чужбина и семейството ще бъде заеднo. Спечелените пари ще инвестират в стартирането на малък семеен бизнес.

„Национална лотария сбъдна една наша мечта“, призна Хава. Двамата щастливци имат син на 8 години. Те споделиха, че вече ще живеят много по-спокойно.

Печалбата в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ продължава да бъде грандиозните 11,6 милиона лева. Следващото теглене е тази сряда, 19 октомври, от 19.45 часа на живо по NOVA.