След като Явор Бахаров беше отстранен от VIP Brother 2016 в петък, поради редица нарушения, изнудване и арогантно отношение към самия Big Brother, днес друг актьор ще се включи в шоуто. Той е един от най-известните български актьори в света. Участвал е в редица холивудски продукции и е работил рамо до рамо с Мел Гибсън. Сред жените има славата на тотален секссимвол, а дали жените в Къщата също ще го приемат като такъв, ще разберем още тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

В живото предаване довечера ще проследим и поредните номинации в Къщата. Този път обаче те ще протекат по напълно нов за предаването регламент и късмета ще играе главна роля в него. Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти и как Големият брат ще ги изненада за пореден път, предстои да разберем.

След напускането на Явор в петък, Съквартирантите се отдадоха на размишления за бунта и преминаването на граници. Малко по-късно, сякаш напълно забравили за случилото се само преди минути, те отново ще се обърнат към живота на другите и ще започнат с лека ръка да раздават присъди, но този път модни. Глория обществено ще порицае Емануела за облеклото ѝ, а стайлингът на певицата ще се превърне в поредна причина за скандали и противоречия между останалите Съквартиранти. Как нещо толкова малко ще стане повод за остри разногласия и дори сълзи в най-известната Къща и как Борислав ще защити своята любима, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.