Двама мъже на зряла възраст, които никога не са имали шофьорски книжки, но въпреки това са въртели смело волана, са засекли пътните полицаи.
42-годишният Н.И. е хванат на 3 октомври около 16.40 часа на ул."Тракция", когато обикалял района с "Рено". Справка показала, че той никога не е имал книжка, но и нещо повече - съвсем скоро вече е бил наказван за опасното си каране. И тъй като не си е взел поука, а е продължил да шофира с аматьорските си умения, ще бъде даден на съд. 
Същата участ очаква и 57-годишния Й.З. Той е засечен на 4 октомври около 15 часа първоначално от общински служители, които проверили, че кара, без да има книжка. Затова извикали подкрепление от полицията и станало ясно, че мъжът никога не е имал документ за шофиране, а и вече е санкциониран за това.
35-годишен пък е хванат на 4 октомври в Смирненски, когато около полунощ обикалял улиците с БМВ. Полицейски патрул спрял М.М. за проверка и станало ясно, че мъжът шофира след сериозна почерпка. Дрегерът отчел над престъпната концентрация от 1.2 промила алкохол, а пияният водач не е отишъл да даде кръвна проба. И него го чака подсъдимата скамейка.