Всеки човек изпада в трудни ситуации и намира различен начин да се избави от тях. Според астролозите, девизите, които дават сила на хората, са в зависимост и от зодиакалния им знак. Вижте коя мисъл ви дава сила, и дали е възможно това да е заради датата, на която сте родени.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са доста наясно с целите, които искат да постигнат. Трудно могат да бъдат изкарани от равновесие, особено що се отнася до професионалния им опит. Техният девиз е „Аз имам“, а ключовата особеност е предприемчивост.

Телец

Хората, родени под този зодиакален знак вярват в приятелството и са сред най-преданите личности, на които може да се разчита. Но не се залъгвайте, те са наясно с ползите, които могат да получат вследствие на действията си. Техният девиз е „Аз придобивам“, а ключовата им особеност е практичност.

Близнаци

Едва ли има съмнение, че хората, родени под този зодиакален знак са иновативни и изобретателни. Ако изпаднат в трудна ситуация, те са сред онези, които могат да си кажат „Аз мисля“, а ключовата им особеност е ловкост.

Рак

Няма по-чувствителни хора от представителите на тази зодия. Именно това е нещото, което може да подхлъзне Рака, а също така и да го води напред. Дори девизът им е „Чувствам“, а ключовата особеност – чувство.

Лъв

Те обичат да бъдат харесвани и да се отнасят ласкаво към тях. Все пак са царете на джунглата, а според това схващане осанката им е добре да изразява чувство на превъзходство. Така девизът им е „Аз съм“, а ключовата особеност – самоутвърждение.

Дева

Представителите на тази зодия изпитват невероятно чувство за дълг. Те са предани в семейството, на работата, сред приятелите си. Девизът им е „Анализирам“, а ключовата особеност – усърдие.

Везни

Те са тези, които ще се опитат да потушат скандал с желанието им да балансират. Искат да имат ред във всекидневието си, опитват се да го предадат и на своите близки. Девизът им е „Уравновесявам“, а ключовата особеност – сдържаност.

Скорпион

Те са една от най-емоционалните зодии, лесно могат да си навлекат нечий гняв или самите те да бъдат разклатени психически. Затова пък девизът им е „Аз искам“, а ключовата особеност – проницателност.

Стрелец

Родените с тази зодия лесно палят фитила. Нужно е доста упоритост от тяхна страна, за да бъдат сдържани, но все пак девизът им е „Виждам“, а ключовата особеност – праволинейност.

Козирог

Хората, родени с този зодиакален знак са целеустремени и предани в идеите си. Трудно могат да бъдат подхлъзнати, тъй като следват предано принципите си. Това е, защото вярват в уменията си. Все пак девизът им е „Способност“, а ключовата особеност – предпазливост.

Водолей

Едни от най-свободолюбивите зодиакални знаци. Винаги умеят да са в центъра на вниманието и също така знаят как да не им е скучно. Те също така са и доста самоуверени. Нищо чудно, след като техният девиз е „Аз знам“, а ключовата особеност – нестандартност.

Риби

Те знаят как да плуват, дори в опасни води. Могат да излизат от трудни ситуации, при това с финес и без да оставят горчиви чувства в опонентите си. Причината се крепи на девиза им „Аз вярвам“, а ключовата им особеност е мечтателност.