Дейли епизодът на VIP Brother тази вечер ще бъде наситен с емоции. Съквартирантите ще получат изненадваща седмична мисия с име „Очаквай неочакваното”, Жана ще признае, че започва да изпитва чувства към Явор, Миглена открито ще призове Емануела да се старае повече в изпълнението на мисията си, а скандалите в Къщата отново няма да са мираж.

След две седмици, прекарани в пълна изолация, Съквартирантите стават все по-близки. Понякога заради силните емоции в Къщата те намразват, хора които доскоро са харесвали, а понякога най-неочаквано се влюбват. Тази вечер ще видим неочакваните разкрития на Жана, която ще признае, че винаги е харесвала Явор Бахаров, но сега мисли, че започва да се влюбва в него. Певицата ще получи подкрепа от най-близките си в Къщата и сватосването с актьора няма да закъснее. Как Явор ще реагира на това и ще отвърне ли на любовните пориви на Жана, ще разберем довечера от 20.00 часа по NOVA.

Прозорливата Миглена ще изложи на огромна опасност тайната мисия на Емануела и Борислав. Дамата в червено ще призове Емануела да изпълнява мисията си по-искрено, защото е въпрос на време всички в Къщата да се усетят. Певицата ще се опита да не губи самообладание и да убеди Миглена, че не е права, но дали ще успее и в крайна сметка ще се озоват ли всички в лудницата, заради детективските умения на някои, ще разберем съвсем скоро.

Новата седмична мисия „Очаквай неочакваното” ще накара Съквартирантите да бъдат нащрек през цялото време. Още първата сутрин на мисията те ще бъдат събудени с Kangoo Jumps тренировка, а по-късно Ирина и Роро ще трябва да влязат в ролята на водещи на научнопопулярното предаване „Дивите животни на Нови хан”, където приликите на Съквартиранти с изключително опасни видове ще се окажат огромни. Дали това ще се окаже повод за поредните скандали в Къщата, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.