Голямата изненада на VIP Brother 2016 тази вечер ще бъде новината за международна звезда, която ще се присъедини към най-бляскавото шоу в България по случай неговия 10-и юбилей.

Точно в 20.00 по NOVA водещият Ники Кънчев ще съобщи коя е тя и кога се очаква да прекрачи прага на най-известната Къща в България.

Междувременно, след като ураганът от емоции и сексапил Емануела връхлетя Къщата на Big Brother в петък и за минути успя да събере погледите на Съквартирантите, тя и „любимият й” Борислав се превърнаха в тема номер едно сред останалите. Всички са изключително любопитни към новата двойка, а коментарите им за Емануела са разнообразни и далеч не само положителни. Тази вечер ще видим и развитието на тяхната тайна мисия и ще разберем има ли вече някой, който се съмнява, че Боби и Емануела са двойка в живота? Как двамата успяха да измислят отговори на всички въпроси, които предстоят да бъдат зададени, ще разберем още довечера от 20.00 по NOVA.

След като Алек Сандър напусна най-известната Къща по силата на зрителския вот, Жана остана съкрушена от раздялата с него. Двамата успяха да станат много близки, а тази вечер ще видим как мъката на певицата ще се превърне в повод за пореден скандал с Глория. Двете дами вече има абсолютна непоносимост една към друга, а дали тази непоносимост ще доведе и до номинация, предстои да разберем, защото в живото предаване тази вечер ще станем свидетели и на вторите номинации във VIP Brother 2016. Кои ще бъдат номинираните Съквартиранти и с какви мотиви ще бъдат посочени от останалите в групата и коя е голямата международна звезда, която ще заблести в Къщата на VIP Brother 2016 - ще разберем още тази вечер от 20.00 по NOVA.