Тази седмица героите в „Откраднат живот“ ще направят някои от най-големите разкрития за своя живот, които ще ги поставят пред нови морални дилеми. След като се върна към живота с амнезия, д-р Стилянова ще се окаже манипулирана от самата Виолета Захариева. Въпреки откъслечните спомени и неясната представа за миналото, Галя ще се опита да събере парченцата от пъзела с помощта на член на лекарския състав.

Съмнения ще обземат Евгения Генадиева, която ще продължи да се лута между миналото и настоящето. Въпросите за родовата връзка на Иван, Калин и Алекс ще я подтикнат да потърси своето място в живота на двете деца и да стигне до неочаквана развръзка.

Миро ще помоли семейство Василеви да приютят Ирина и нейния син. При това гостуване още една истина ще излезе наяве, преобръщайки живота на Биляна. Д-р Василев ще се окаже жертва и спасител на пациент в една нощ, а неочакваните събития ще върнат случая с починалата родилка отново в болницата. Докато Калин Генадиев трупа популярност с присвоен случай, мястото му на главен лекар ще бъде саботирано от собствения му баща.

Ще успее ли д-р Захариев да стигне отново до сърцето на д-р Стилянова? Какво ще се случи с Ирина и бебето и дали Виолета отново ще успее да се добере до тях? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази седмица, от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.